FIXULUX Oy on ulkovalaistuksen ja erikoisvalaistuksen suunnitteluun sekä sähkösuunnitteluun erikoistunut asiantuntijayritys.  Hyödynnämme työssämme digitalisaation tarjoamia palveluita ja tarjoamme henkilöstöllemme mahdollisuuden työskennellä haluamallaan paikkakunnalla. Olemme satsanneet laatuun ja jatkuvaan kehittämiseen yrityksen perustamisesta lähtien. Asiakastyytyväisyys asiakaskunnassamme on huippuluokkaa. Tavoitteenamme on toimialan paras asiakastyytyväisyys.

Valaistus on teknologian kehittyessä tullut entistä suositummaksi tavaksi korostaa vaikkapa kaupunkiarkkitehtuurin näyttävyyttä tai parantaa liikenneväylien turvallisuutta ja energiatehokkuutta. Tekemistä alalla riittää myös tulevaisuudessa.

Tule mukaan kehittämään kasvuyritystämme!

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖ

Etsimme yritykseemme kokenutta valaistusalan tekijää suunnittelupäälliköksi ja yrityksemme osakkaaksi. Sinulla on tekninen koulutus (DI/insinööri) ja vähintään 5 vuoden kokemus valaistusalalta. Olet rakentanut verkoston alan toimijoihin ja olet itse aktiivinen joustava toimija. Toimit tehokkaasti verkottuneessa tiimityössä ja käytät sujuvasti tietotekniikan sovelluksia. Haluat panostaa suunnitteluun, projektien johtamiseen ja toiminnan kehittämiseen. Toivomme, että kommunikoit sujuvasti suomeksi, toinen kotimainen on hallussa eikä englanti tuota vaikeuksia.

Haluamme, että tuleva suunnittelupäällikkömme asettuu Etelä-Suomeen, Vaasa-Lappeenranta linjan eteläpuolelle. Perustamme toimiston haluamallesi paikkakunnalle.

Tarjoamme valitulle henkilölle merkittävän osakkuuden yrityksestämme, mukavat työkaverit, mielenkiintoisen työn, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä loistavan tulevaisuuden valaistustoimialalla.

Mottomme on ”valaistuksesta elinvoimaa”, kotisivu www.fixulux.fi. Toimimme sertifioidun ISO9001-toimintajärjestelmän mukaisesti ja meillä on RALA-pätevyys toimialamme tehtäviin. Virtuaalitoimistossamme työskentelevät henkilöt ovat sijoittuneet Alavudelle, Haapavedelle ja Kalajoelle. Yrityksemme on perustettu 2015 ja vuotuinen liikevaihdon kasvu on ollut yli 35%.

Lisätietoja voit tiedustella hallituksen puheenjohtajalta Mauri Haapasaarelta (mauri.haapasaari@fixulux.fi). Sovi sähköpostitse skype-palaveri, ei puhelinyhteydenottoja.

Lähetä hakemus palkkatoiveen kera ja CV mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.4.2019 klo 23:59 mennessä osoitteeseen info@fixulux.fi