ISO 9001 -sertifiointi

Rekrytointi

Rekrytointi

Valaistussuunnittelijaksi FIXULUXiin?

Oletko kiinnostunut tulemaan töihin meille? Teemme töitä virtuaalitiimissä ja voit työskennellä haluamallasi paikkakunnalla Suomessa. Vaikka saatat olla toimistosi ainut työntekijä, et silti ole yksin sillä hyödynnämme tehokkaasti digitalisaation tarjoamia palveluita ja kollegasi on vain yhden klikkauksen takana. Hajautettu organisaatiomallimme takaa, että olemme lähellä asiakasta ja asiakastyytyväisyys asiakaskunnassamme on huippuluokkaa. Tavoitteenamme onkin toimialan paras asiakastyytyväisyys.

Valaistus on teknologian kehittyessä tullut entistä suositummaksi tavaksi korostaa vaikkapa kaupunkiarkkitehtuurin näyttävyyttä tai parantaa liikenneväylien turvallisuutta ja energiatehokkuutta. Tekemistä alalla riittää myös tulevaisuudessa.

Yrityksessämme osaamisen kehittäminen on nostettu yhdeksi strategisista tavoitteista. Perehdytämme sinut hyvin työhösi ja varaamme työaikaa myös jatkossa osaamisesi kehittämiseen.

Toivomme, että sinulla on sähkötekninen koulutus (DI/insinööri). Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa oleva alan opiskelija. Toimit tehokkaasti verkottuneessa tiimityössä ja käytät sujuvasti tietotekniikan sovelluksia. Haluat panostaa suunnitteluun, asiakastyytyväisyyteen, itsesi ja toiminnan kehittämiseen. Toivomme, että kommunikoit sujuvasti suomeksi, englanti on hallussa ja lisäpisteitä saat ruotsin taidosta.

Tarjoamme mukavat työkaverit, kannustavan ilmapiirin, mielenkiintoisen työn, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä loistavan tulevaisuuden valaistustoimialalla.

Tule mukaan kehittämään kasvuyritystämme ja jätä avoin hakemus osoitteeseen rekry@fixulux.fi!

Vastaamme hakemukseesi kahden työpäivän kuluessa. Säilytämme avoimen hakemuksesi 3 kuukauden ajan.

Valaistussuunnittelijaksi FIXULUXiin!

Suunnittelemme ilahduttavaa ulkovalaistusta koko Suomeen!

OTA YHTEYTTÄ!