ISO 9001 -sertifiointi

Tietoa meistä

Tietoa meistä

FIXULUX Oy on valmistajista riippumaton, puolueeton valaistuksen asiantuntijayritys. Teemme ulkovalaistuksen suunnittelua kunnille, kaupungeille ja yrityksille. Tarjoamme huippuosaamista kustannustehokkaasti koko Suomeen. Toimimme KIWA Inspectan ISO 9001 sertifikaatin mukaisesti.

Suunnittelemme valaistusta, joka palvelee pitkään ja kustannustehokkaasti.  Ratkaisumme ovat kestäviä ja laadukkaita - ja tottakai energiaa säästäviä.

Olemme luotettava kumppanisi projektin kaikissa eri vaiheissa. Meiltä saat uusinta tietoa, tukea ja työkaluja. Haluamme rakentaa turvallista elinympäristöä, jossa viihdytään. Valaistuksesta elinvoimaa!

Ketteränä, paikallisena toimijana pystymme tarjoamaan joustavia ja skaalautuvia valaistuksen suunnittelupalveluita. Matala organisaatiomme mahdollistaa kilpailukykyisen hinnan. Pienikin projekti kiinnostaa!

Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa asiakkaillemme kustannustehokkaita, hyväksi havaittuja ja asiakkaidemme tarpeisiin soveltuvia valaistusratkaisuja. Henkilöstöllemme tarjoamme innostavan ja henkilökohtaista kehittymistä tukevan paikkariippumattoman työympäristön. Parannamme toimintaamme järjestelmällisesti ja tavoitteellisesti. Tavoitteenamme on kaikkien sidosryhmien tyytyväisyys.

Arvot

Henkilökunta, yhteystiedot ja sijainti

Suunnittelemme ilahduttavaa ulkovalaistusta koko Suomeen!

OTA YHTEYTTÄ!