ISO 9001 -sertifiointi

Referenssit

Referenssit

Hilmankujan talven tunnelmavalaistus

Hilmankujan kausivalaistus Kalajoen hiekkasärkillä sijaitsevalle Hilmankujalle suunniteltiin ja toteutettiin kausivalaistus lyhyellä aikavälillä Lokakuussa 2020. Valaistuksen tilaajana oli Kalajaon yrittäjät ry. Uuden valaistuksen tavoitteina toimivat yleisen viihtyisyyden lisääminen sekä uusien asiakkaiden houkuttelu alueelle.

Marinan rantabulevardin muurivalaistus

Marinan alue sijaitsee Kalajoen Hiekkasärkkien uudella merellisellä matkailualueella. Marinan rantabulevardin muurivalaistus on suunniteltu FIXULUXin toimesta vuonna 2018 osana Marinan alueen valaistuksen rakennussuunnitelmaa. Muurivalaistuksen lisäksi projektiin kuului katu- ja aluevalaistus sekä siltavalaistus. Valaistus on rakennettu suunnitelmaa vastaavasti vuonna 2019.

Marinan alueen katu- ja aluevalaistus

Marinan alue sijaitsee Kalajoen Hiekkasärkkien uudella merellisellä matkailualueella. Marinan alueelle on suunniteltu katu- ja aluevalaistuksen rakennussuunnitelma FIXULUXin toimesta vuonna 2018. Projektiin kuului uuden asuinalueen katu- ja aluevalaistus, kävelysillan valaistus sekä rantabulevardin muurivalaistus. Valaistus on rakennettu suunnitelmaa vastaavasti vuonna 2019.

Marinan kävelysillan valaistus

Marinan kävelysilta sijaitsee Kalajoen Hiekkasärkkien uudella merellisellä matkailualueella. Kävelysillan valaistus on suunniteltu FIXULUXin toimesta vuonna 2018 osana Marinan alueen valaistuksen rakennussuunnitelmaa. Siltavalaistuksen lisäksi projektiin kuului katu- ja aluevalaistus sekä rantabulevardin muurivalaistus. Valaistus on rakennettu suunnitelmaa vastaavasti vuonna 2019. Valaistus on toteutettu sijoittamalla ledimoduulinauhat sillan käsijohteiden alapintaan, josta ne valaisevat sillan kantta sekä kaiteita häikäisemättömästi lämpimän valkoisella 3200 K valolla.

Hilmantorin valaistus- ja sähkösuunnittelu

Kalajoen Hiekkasärkän hotellin ja kylpylän edusta saneerataan palvelemaan paremmin alueella liikkuvia ihmisiä sekä paikallisia yrityksiä. Jatkossa kylpylän ja hotellin edustalta kiertää katuosuus, jonka varrella kulkevat kevyenliikenteenväylät ja autojen pysäköintipaikat. Aiempi suuri pysäköintialue korvautuu tapahtumatorialueella, johon tulee esiintymislavan ja lasten leikkipaikan lisäksi myyntikojuja ja oleskelualueita.

Suunnittelemme ilahduttavaa ulkovalaistusta koko Suomeen!

OTA YHTEYTTÄ!