ISO 9001 -sertifiointi

Om oss

Om oss

FIXULUX Ab är ett av fabrikörer oberoende, sakligt expertföretag från Kalajoki med kontor i Kalajoki och Ylivieska. Vi erbjuder högklassig kunskap kostnadseffektivt över hela Finland. FINLUX Ab verkar enligt Kiwa Inspectas ISO9001.

Vi planerar belysning som tjänar länge och kostnadseffektivt. Våra lösningar är hållbara och högklassiga – och naturligtvis energisparande.

Vi är din pålitliga partner för projekt i alla olika skeden. Från oss får du den nyaste informationen, stöd och verktyg. Vi vill bygga en trygg omgivning där man trivs. Belysning ger livskraft!

Som en flexibel lokal aktör kan vi erbjuda flexibla och anpassbara designtjänster. Vår låga organisation möjliggör ett konkurrenskraftigt pris. Även mindre projekt intresserar oss!

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder kostnadseffektiva, välfunna belysningslösningar som passar våra kunders behov. Vi erbjuder våra anställda en innovativ, platsoberoende arbetsplatsmiljö som uppmuntrar personlig utveckling. Vi förbättrar vår verksamhet systematiskt och målorienterat. Vårt mål är att göra alla intressenter nöjda.

Värden

Personal, kontaktuppgifter, verksamhetsort

Vi bygger en trygg och trivsam levnadsmiljö för hela Finland!

TA KONTAKT!